• da 
  • en 
  • zh-hans 
Kokkeriet.dk Kokkeriet.dk
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Take away
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Take away
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans

Vegetarmenu

Selvom den danske madkultur ikke ligefrem er kendt for at være kødfattig, er der selvfølgelig også plads til alle vores vegetariske gæster.

Læs mere
Vegetarmenu Orango 2022-05-14T06:09:54+00:00

Vegetarmenu

Retterne på Kokkeriet er alle inspireret af den danske gastronomiske arv, tradition og stolte madkultur – og den er ikke ligefrem kendt for at være kødfattig! Vi har dog altid kunnet skræddersy en række lige så spændende retter for vores mange vegetariske gæster gennem tiden – og nu mener vi, at det er på tide at introducere en fast, vegetarisk menu, som du kan studere nærmere herunder.

Og du behøver selvfølgelig ikke være erklæret vegetar for at vælge den i stedet.

Den danske smag i vores køkken

Snacks

havtorn – rosmarin – sylte

jordskokker – stikkelsbær – persille

selleri – svesker – valnød

røget fløde– citron – havgus

græskar – mynte – blæksprutteblæk

Amuse-bouche

skorzonerrod – rabarber – citrontimian

Menu

selleri – butternut squash – brombær

baby gulerod– solbær – hvidløg

tang – brød – røget fløde

rødbede – løvstikke – sennep

hvid asparges – grapefrugt– hasselnød

moskusgræskar  – trøffel – hyldeblomst

fennikel–havgus– mælde

panisse – karry – mirijam

kejserhat – kartoffel– rosmarin

mynte– yuzu – marengs

æble – fløde – macron

kirsebær – mandel – skovmærke

Den store menu 1.300,-   Den mindre menu 1000,-

Retterne i fed undlades i den mindre menu

Du har også mulighed for at vælge en mindre menu mandag til torsdag

Vi guider og vejleder dig hjertens gerne

Vinmenu

2019 Asphodèle, Bordeaux, Château Climens, Frankrig

NV Grand Cru Champagne 72 Mois, Vincent Renoir, ”Verzy”, Frankrig

2011 Riesling Spatlese, Brudersberg, Rheinhessen, Tyskland

2018 Rully, Masion Fatien Pére&Fils, Frankrig

2017 Pernard-Vergelesses, Les Boutiéres, Domaine Delarche, Frankrig

2016 Nero d’avola, Cantina Mirilina, Sicilien, Italien

2015 Barolo Bricco San Pietro, Diego Pressenda, Piemonte, Italien

2020 Côteaux du layon, Château de la Roulerie, Frankrig

Den store vinmenu 1.200,-   Den mindre vinmenu 1000,- 

Miljøvenligt mineralvand inkluderet i menuen

Juicemenu

Den store juicemenu 850,-  Den mindre juicemenu 650,-

Book dit bord her

Hvis du betaler med et dansk firmakort eller et firmakort udstedt uden for EU, pålægger vi et tillæg på op til 2% på det beløb, der skal betales, da dette gebyr pålægges os af kreditkortselskaber.

Social media Social media Social media Social media Social media Social media


Kronprinsessegade 64 • 1306 København K • Telefon: +45 3315 2777 • info@kokkeriet.dk