• da 
  • en 
  • zh-hans 
Kokkeriet.dk Kokkeriet.dk
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans

Veganermenu

Selvom den danske madkultur ikke ligefrem er kendt for at være kødfattig, er der selvfølgelig også plads til alle vores vegetariske og veganske gæster.

Læs mere
Veganermenu Orango 2020-12-09T14:01:08+00:00

Kokkeriets Veganermenu

Retterne på Kokkeriet er alle inspireret af den danske gastronomiske arv, tradition og stolte madkultur – og den er ikke ligefrem kendt for at være kødfattig! Vi har dog altid kunnet skræddersy en række lige så spændende retter for vores mange vegetariske gæster gennem tiden. Derfor introducerer vi nu en fast menu til veganeren, som du kan studere nærmere herunder.

… og du behøver selvfølgelig ikke være erklæret veganer for at vælge den i stedet.

Snacks

surdej – agurk – blomsterkarse  

tofu – purløg – gær  

karl johan – ost – sherry 

rødbede – hibiscus – løvstikke  

kartoffel – syltede løg – selleri 

Amuse-bouche

havremælk – æble – valnød

Menu

kastanjer – bøgehatte – koriander 

gulerod – bisque– fuglegræs

majroe – dild– bronze fenikkel 

knoldselleri – fermenteret hvidløg – kapers

blomkål – trøffel – persille 

butternut squash – mandel – tangkaviar

jordskok – sauerkraut – hvide løg

rosenkål – varme krydderier – lavendel 

kål – røget yoghurt – timian

grønne druer – soya – hyldeblomst

kokos – tonka – creme fraiche 

kirsebær – roser – kefir 

Den store menu 1.200,-   Den mindre menu 900,-

Tilvalg af veganske oste 175,-

Retterne i fed undlades i den mindre menu.

Du har også mulighed for at vælge en lettere menu mandag til torsdag.

Vi guider og vejleder dig hjertens gerne.

Vinmenu

2018 Alsace Complantation, Domaine Marcel Deiss, Frankrig 

2016 Chardonnay, Leo Steen, Sonoma County, USA 

2016 Sauvignon Blanc, Philia, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland 

1976 Riesling Auslese, Erdener Treppchen, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland

2019 Ploussard La Cabane, Domaine De La Touraize, Arbois, Frankrig 

2017 Pernand-Vergelesses, Premier cru Les Vergelesses, Domaine Delarche, Bourgogne, Frankrig

2010 Barolo, Aurelio Settimo, Piemonte, Italien

2017 Banyuls, Blanc de Blancs, Domaine Tambour, Frankrig

Den store vinmenu 1.000,-   Den mindre vinmenu 800,- 

Miljøvenligt mineralvand inkluderet i menuen

Juicemenu

Den store juicemenu 600,-  Den mindre juicemenu 500,-

Book dit bord her.

Hvis du betaler med et dansk firmakort eller et firmakort udstedt uden for EU, pålægger vi et tillæg på op til 2% på det beløb, der skal betales, da dette gebyr pålægges os af kreditkortselskaber.

Social media Social media Social media Social media Social media Social media


Kronprinsessegade 64 • 1306 København K • Telefon: +45 3315 2777 • info@kokkeriet.dk