Kokkeriets Veganermenu
Retterne på Kokkeriet er alle inspireret af den danske gastronomiske arv, tradition og stolte madkultur – og den er ikke ligefrem kendt for at være kødfattig! Vi har dog altid kunnet skræddersy en række lige så spændende retter for vores mange vegetariske gæster gennem tiden. Derfor introducerer vi nu en fast menu til veganeren, som du kan studere nærmere herunder.
… og du behøver selvfølgelig ikke være erklæret veganer for at vælge den i stedet.
Den danske smag i vores køkken
jordskokker – stikkelsbær – persille
røget fløde– citron – nødder
græskar – mynte – porre
selleri – butternut squash – brombær
baby gulerod– solbær – hvidløg
tang – brød – røget fløde
hvid asparges – grapefrugt– hasselnød
moskusgræskar – trøffel – hyldeblomst
fennikel–tofu– mælde
panisse – karry – mirijam
kejserhat – kartoffel– rosmarin
passionsfrugt– vanilje– vegansk creme
æble – soja – macron
kirsebær – mandel – skovmærke
Den store menu 1.300,- Den mindre menu 1000,-
Tilvalg af veganske oste 175,-
Retterne i fed undlades i den mindre menu.
Du har også mulighed for at vælge en lettere menu mandag til torsdag.
Vi guider og vejleder dig hjertens gerne.
Vinmenu
2019 Asphodèle, Bordeaux, Château Climens, Frankrig
NV Grand Cru Champagne 72 Mois, Vincent Renoir, ”Verzy”, Frankrig
2006 Riesling Kabinett, Feinherb, Brudersberg, Rheinhessen, Tyskland
2018 Rully, Masion Fatien Pére&Fils, Frankrig
2017 Pernard-Vergelesses, Les Boutiéres, Domaine Delarche, Frankrig
2016 Nero d’avola, Cantina Mirilina, Sicilien, Italien
2015 Barolo Bricco San Pietro, Diego Pressenda, Piemonte, Italien
2020 Côteaux du layon, Château de la Roulerie, Frankrig
Den store vinmenu 1.200,- Den mindre vinmenu 1000,-
Miljøvenligt mineralvand inkluderet i menuen
Juicemenu
Den store juicemenu 850,- Den mindre juicemenu 650,-
Book dit bord her.
Hvis du betaler med et dansk firmakort eller et firmakort udstedt uden for EU, pålægger vi et tillæg på op til 2% på det beløb, der skal betales, da dette gebyr pålægges os af kreditkortselskaber.