• da 
  • en 
  • zh-hans 
Kokkeriet.dk Kokkeriet.dk
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Take away
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Take away
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans

Pescetarmenu

Læs mere
Pescetarmenu Katalin Dinnyes 2022-08-02T11:57:54+00:00

Pescetarmenu

Retterne på Kokkeriet er alle inspireret af den danske gastronomiske arv, tradition og stolte madkultur – og den er ikke ligefrem kendt for at være kødfattig! Vi har dog altid kunnet skræddersy en række lige så spændende retter for vores mange pescetariske gæster gennem tiden – og nu mener vi, at det er på tide at introducere en fast, pescetar menu, som du kan studere nærmere herunder.

Og du behøver selvfølgelig ikke være erklæret pescetar for at vælge den i stedet.

Den danske smag i vores køkken

jordskokker – stikkelsbær – lakserogn

røget sild – citron – havgus

ørred – mynte – blæksprutteblæk

kammuslinger – butternut squash – brombær

jomfruhummer– solbær – hvidløg

dagens rogn – brød – røget fløde

bøgehatte – timian – hasselnøddler

helleflynder  – trøffel – græsker

havtaske–fennikel– mælde

pighvar– karry – fiskefumé

torsk – kartoffel– rosmarin

agurk– rabarber – mynte

fennikel – citrontimian – hvid chokolade

jordbær – kærnemælk – basilikum

Den store menu 1.400,-   Den mindre menu 1.100,-

Retterne i fed undlades i den mindre menu

Du har også mulighed for at vælge en mindre menu mandag til torsdag

Vi guider og vejleder dig hjertens gerne

Vinmenu

2019 Asphodèle, Bordeaux, Château Climens, Frankrig

NV Grand Cru Champagne 72 Mois, Vincent Renoir, ”Verzy”, Frankrig

2016 Rosengarten GG Leitz Rüdesheim , Tyskland

2021 Lost & found, Zavec Brothers, Haloze, Slovenien  

2017 Pernard-Vergelesses, Les Boutiéres, Domaine Delarche, Frankrig

2016 Nero d’avola, Cantina Mirilina, Sicilien, Italien

2016 Barolo Bricco San Pietro, Diego Pressenda, Piemonte, Italien

2021 Coteaux du layon, Chateau de la Roulerie, Frankrig

Den store vinmenu 1.300,-   Den mindre vinmenu 1.100,- 

Miljøvenligt mineralvand inkluderet i vin- eller juicemenuen

Juicemenu

Den store juicemenu 850,-  Den mindre juicemenu 650,-

Book dit bord her

Hvis du betaler med et dansk firmakort eller et firmakort udstedt uden for EU, pålægger vi et tillæg på op til 2% på det beløb, der skal betales, da dette gebyr pålægges os af kreditkortselskaber.

Social media Social media Social media Social media Social media Social media


Kronprinsessegade 64 • 1306 København K • Telefon: +45 3315 2777 • info@kokkeriet.dk