Pescetarmenu
Retterne på Kokkeriet er alle inspireret af den danske gastronomiske arv, tradition og stolte madkultur – og den er ikke ligefrem kendt for at være kødfattig! Vi har dog altid kunnet skræddersy en række lige så spændende retter for vores mange pescetariske gæster gennem tiden – og nu mener vi, at det er på tide at introducere en fast, pescetar menu, som du kan studere nærmere herunder.
Og du behøver selvfølgelig ikke være erklæret pescetar for at vælge den i stedet.
Den danske smag i vores køkken
jordskokker – stikkelsbær – lakserogn
røget sild – citron – havgus
ørred – mynte – blæksprutteblæk
kammuslinger – butternut squash – brombær
jomfruhummer– solbær – hvidløg
dagens rogn – brød – røget fløde
bøgehatte – timian – hasselnøddler
helleflynder – trøffel – græsker
havtaske–fennikel– mælde
pighvar– karry – fiskefumé
torsk – kartoffel– rosmarin
agurk– rabarber – mynte
fennikel – citrontimian – hvid chokolade
jordbær – kærnemælk – basilikum
Den store menu 1.400,- Den mindre menu 1.100,-
Retterne i fed undlades i den mindre menu
Du har også mulighed for at vælge en mindre menu mandag til torsdag
Vi guider og vejleder dig hjertens gerne
Vinmenu
2019 Asphodèle, Bordeaux, Château Climens, Frankrig
NV Grand Cru Champagne 72 Mois, Vincent Renoir, ”Verzy”, Frankrig
2016 Rosengarten GG Leitz Rüdesheim , Tyskland
2021 Lost & found, Zavec Brothers, Haloze, Slovenien
2017 Pernard-Vergelesses, Les Boutiéres, Domaine Delarche, Frankrig
2016 Nero d’avola, Cantina Mirilina, Sicilien, Italien
2016 Barolo Bricco San Pietro, Diego Pressenda, Piemonte, Italien
2021 Coteaux du layon, Chateau de la Roulerie, Frankrig
Den store vinmenu 1.300,- Den mindre vinmenu 1.100,-
Miljøvenligt mineralvand inkluderet i vin- eller juicemenuen
Juicemenu
Den store juicemenu 850,- Den mindre juicemenu 650,-
Book dit bord her
Hvis du betaler med et dansk firmakort eller et firmakort udstedt uden for EU, pålægger vi et tillæg på op til 2% på det beløb, der skal betales, da dette gebyr pålægges os af kreditkortselskaber.