• da 
  • en 
  • zh-hans 
Kokkeriet.dk Kokkeriet.dk
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans

Pescetarmenu

Læs mere
Pescetarmenu buqe@kokkeriet.dk 2020-12-09T13:59:42+00:00

Pescetarmenu

Retterne på Kokkeriet er alle inspireret af den danske gastronomiske arv, tradition og stolte madkultur – og den er ikke ligefrem kendt for at være kødfattig! Vi har dog altid kunnet skræddersy en række lige så spændende retter for vores mange pescetariske gæster gennem tiden – og nu mener vi, at det er på tide at introducere en fast, pescetar menu, som du kan studere nærmere herunder.

Og du behøver selvfølgelig ikke være erklæret pescetar for at vælge den i stedet.

Den danske smag i vores køkken

 Snacks

krabbe – agurk – surdej  

muslinger – purløg – lardo  

karl johan – havgus – sherry 

rødbede – hibiscus – løvstikke  

kartoffel – skagen skinke – syltede løg 

Amuse-bouche

rygeost – æble – valnød  

Menu

kammusling – kastanjer – bøgehatte  

jomfruhummer – gulerod – bisque 

helleflynder – dild – kærnemælk  

knoldselleri – fermenteret hvidløg – kapers 

blomkål – trøffel – æggeblomme 

butternut squash – mandel – kaviar 

pighvar – sauerkraut – hvide løg 

ørred – varme krydderier – lavendel  

havtaske – røget yoghurt – timian 

grønne druer – mælk – hyldeblomst  

kokos – tonka – creme fraiche  

kirsebær – roser – kefir  

Den store menu 1.200,-   Den mindre menu 900,-

Retterne i fed undlades i den mindre menu

Du har også mulighed for at vælge en mindre menu mandag til torsdag

Vi guider og vejleder dig hjertens gerne

Vinmenu

2018 Alsace Complantation, Domaine Marcel Deiss, Frankrig 

2016 Chardonnay, Leo Steen, Sonoma County, USA 

2016 Sauvignon Blanc, Philia, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland 

1976 Riesling Auslese, Erdener Treppchen, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland

2019 Ploussard La Cabane, Domaine De La Touraize, Arbois, Frankrig 

2017 Pernand-Vergelesses, Premier cru Les Vergelesses, Domaine Delarche, Bourgogne, Frankrig

2010 Barolo, Aurelio Settimo, Piemonte, Italien

2017 Banyuls, Blanc de Blancs, Domaine Tambour, Frankrig 

Den store vinmenu 1.000,-   Den mindre vinmenu 800,- 

Miljøvenligt mineralvand inkluderet i vin- eller juicemenuen

Juicemenu

Den store juicemenu 600,-  Den mindre juicemenu 500,-

Book dit bord her

Hvis du betaler med et dansk firmakort eller et firmakort udstedt uden for EU, pålægger vi et tillæg på op til 2% på det beløb, der skal betales, da dette gebyr pålægges os af kreditkortselskaber.

Social media Social media Social media Social media Social media Social media


Kronprinsessegade 64 • 1306 København K • Telefon: +45 3315 2777 • info@kokkeriet.dk