Pescetarmenu
Retterne på Kokkeriet er alle inspireret af den danske gastronomiske arv, tradition og stolte madkultur – og den er ikke ligefrem kendt for at være kødfattig! Vi har dog altid kunnet skræddersy en række lige så spændende retter for vores mange pescetariske gæster gennem tiden – og nu mener vi, at det er på tide at introducere en fast, pescetar menu, som du kan studere nærmere herunder.
Og du behøver selvfølgelig ikke være erklæret pescetar for at vælge den i stedet.
Den danske smag i vores køkken
blommer – kirsebær – espresso
kongekrabbe – bao – purløg
søpindsvin – trøffel – merian
kammuslinger – butternut squash – brombær
jomfruhummer– solbær – hvidløg
ørred – rødbede – kørvel
bøgehat – radise – hasselnød
sandart – skorzonérrod – kaviar
pighvar – grønkål – peberrod
citron – gurkemeje – basilikum
rød multe – løvstikke – majs
søtunge – porrer – crumble
stikkelsbær – mynte – hyldeblomst
fennikel – citrontimian – hvid chokolade
kvæde – valnød – kefir
Den store menu 1.450,- Den mindre menu 1.200,-
Retterne i fed undlades i den mindre menu
Du har også mulighed for at vælge en mindre menu mandag til torsdag
Vi guider og vejleder dig hjertens gerne
Vinmenu
2019 Asphodèle, Bordeaux, Château Climens, Frankrig
NV Grand Cru Champagne 72 Mois, Vincent Renoir, ”Verzy”, Frankrig
2019 Ruthe Riesling GG, Weingut, Graf Neipperg, Tyskland
2021 Lost & found, Zavec Brothers, Haloze, Slovenien
2021 Cinsault, Brash Higgins, Lennon Vineyard, Australien
2016 Corpinnat, Rose Reserva Brut, Torellò, Pendés, Spanien
2016 Chateau Fougas, Forces de Vie, Bordeaux, Frankrig
2021 Coteaux du layon, Chateau de la Roulerie, Frankrig
Den store vinmenu 1.450,- Den mindre vinmenu 1.200,-
Miljøvenligt mineralvand inkluderet i vin- eller juicemenuen
Juicemenu
Den store juicemenu 950,- Den mindre juicemenu 750,-
Book dit bord her
Hvis du betaler med et dansk firmakort eller et firmakort udstedt uden for EU, pålægger vi et tillæg på op til 2% på det beløb, der skal betales, da dette gebyr pålægges os af kreditkortselskaber.