Hver eneste torsdag byder vi på et lille glas ekstra. Eller to … Eller tre …

Vi har hér i Danmark et moderne begreb kaldet ‘lille fredag’. Måske bedre kendt som torsdag, er det dagen, hvor weekenden står liiiige uden for døren og banker på – og hvor vi måske godt ‘tør’ ta’ et lille glas ekstra i utålmodig glæde.

Hér på Kokkeriet vil vi i hvert fald – hver eneste torsdag – sørge for en fristelse ud over det sædvanlige, når vi giver dig muligheden for at prøvesmage en del af de vine, som vi selv går og smager på, og som vi måske overvejer at sætte på vinkortet eller vinmenuen.

Vinene varierer konstant som de tømmes og nye åbnes. Derfor vil du aldrig kunne vide, hvilke mystiske og/eller fantastiske vine, du bliver udsat for.

Tillægsprisen er symbolske 100 kr., og tilbydes selvfølgelig kun til vinelskere ;).  Det er udelukkende en tilkøbsmulighed, hvis du også vælger en vinmenu eller en flaske vin fra vinkortet til maden.

Så kom og få rusket godt op i smagsløgene og lær endnu mere om vin om torsdagen. Vi skænker og fortæller – selvfølgelig ledet af vores egen Sammy Shafi, Årets Sommelier i Den Danske Spiseguide i 2012.

Det bliver med garanti ikke kedeligt.