Kokkeskole for firmaer

Kulinarisk køkkenarbejde ryster mennesker sammen og skaber en herlig holdånd – og gør et kokkeskolearrangement til en af de bedste metoder til teambuilding. At tage på kokkeskole er en fantastisk måde at se og opleve kolleger fra nye sider. Vores erfaring er, at en aften i samarbejde over gryderne giver en anderledes fornemmelse for, hvordan et frugtbart samarbejde på tværs af fag og vanetænkning kan fungere – og giver dermed også fornyet arbejdsglæde.

Sådan foregår det

Typisk starter en kokkeskole kl. 16.00, men man kan med fordel også starte kl. 11.00 – eller et helt andet tidspunkt, der passer jer.

Ved ankomst bydes på et glas bobler og deltagerne introduceres til konceptet.

Cirka kl. 16.15 går vi i gang med første del, vinsmagningen, hvor der smages på store vine og fokuseres på smagningsteknik og basal vinlære.

Cirka 17.15 viser vi vej ind til køkkenet, hvor deltagerne deles i hold. Disse kan I med fordel have klar på forhånd, i forhold til hvilke deltagere der har bedst af at komme på hold sammen. I køkkenet er I med til at lave 4 retter helt fra bunden: 2 forretter, 1 hovedret, 1 dessert samt det søde til kaffen.

Cirka 19.30 går I til bords og selve middagen starter. Her tager vi over og serverer de 4 retter, vinmenuen, der er tilpasset jeres retter, og single estate kaffe efter desserten.

Kl. 22.30 er vi færdige med den officielle del, men I er selvfølgelig velkomne til at blive og nyde aftenen.

Kr. 1500 ekskl. moms pr. person  for minimum 10 personer