Bryllupper

Åh, bryllupsdagen – en fantastisk og helt særlig dag med den eneste ene, familie og venner. En dag, hvor den eneste bekymring burde være, om forloveren nu har husket ringene, og at I begge får afgivet det allervigtigste “Ja” i verden.

Fra vores egne bryllupper – samt styringen af et utal af andre – ved vi, hvor meget planlægning og logistik betyder for, at dagen bliver perfekt.

Vi kan hjælpe med alt (bortset fra det før-omtalte “Ja” …), hvad enten det gælder bordplan, invitationer, maden (og selvfølgelig bryllupskagen), brudekjole, morning suit, brudepigekjoler, online gaveliste med eget gæste-login, transport til og fra kirken og bestemmelse af stedet, der skal danne rammen om jeres store dag.

Vi ser ikke os selv som blot ‘endnu en leverandør’. Vi ser os selv som en del af hele processen, så vi sammen kan være sikre på, at alle detaljerne er på plads før den store dag.

Vi kan selvfølgelig også tage hensyn til individuelle allergier (for eksempel skaldyr, gluten, nødder, laktose) samt vegetarer eller veganere.

Vi har samlet et solidt team af samarbejdspartnere, herunder blandt andet Charlottenlund Slot m.f., hvor vi har afviklet en række utroligt smukke bryllupper.

Eksempel på bryllupsmenu

kammusling – mandel – kærnemælk – verbena

slethvar – Karl Johan – hyldeblomst – peberrod

poussin – kartoffel – rosmarin – glaseret skorzonerrødder

kalv – rabarber – mini rødløg – persille

røde bær – marengs – guldstøv – mælkechokolade

Prisen for en 3-retters er 500 kr., for en 4-retters 600 kr. og for en 5-retters 700 kr.