Bestil bord

Tirsdagstesten hos Kokkeriet

Vi giver nu alle vores tirsdagsgæster muligheden for at opgradere Kokkeriets mindre menu til en stor – uden at skrive det på regningen. Men så vil vi også gerne have lov til at lege og eksperimentere. Derfor kan du komme til at prøve helt nye retter, som vi lige nu overvejer at sætte på fast på kortet. Det er nemlig din tirsdag – og vi håber, at vi med Tirsdagstesten kan gøre den lige en tand ekstra speciel.

 

Smag på stjernerne. Alle onsdage.

Kokkeriet elsker nye talenter – og vil gerne hjælpe med at dygtiggøre og udvikle nye aspirerende kokke. Derfor inviterer vi fire elever fra forskellige restauranter med ind i køkkenet hver onsdag aften, hvor de hver især skal lave en ret efter egen idé og inspiration. Og du må selvfølgelig godt smage med. Derfor opgraderer vi – helt gratis – vores lille menu til en stor og serverer fire ekstra retter på huset.

 

Lille fredag. Hver torsdag.

Hver torsdag giver vi dig muligheden for at prøvesmage en del af de vine, som vi selv går og smager på, og som vi måske overvejer at sætte på vinkortet eller vinmenuen.
Vinene varierer konstant som de tømmes og nye åbnes. Tillægsprisen er symbolske 100 kr., og tilbydes selvfølgelig kun til vinelskere, så det er udelukkende en tilkøbsmulighed, hvis du også vælger en vinmenu eller en flaske vin fra vinkortet til maden.

Bemærk

Hvis I er 8 personer eller over, kan du også booke Kokkeriet til frokost. Bord skal forudbestilles.

Hvis den ønskede dato ikke er tilgængelig i kalenderen, så send endelig en mail til os på info@kokkeriet.dk og hør, om der alligevel skulle være plads.

Ved reservationer på mere end 8 personer bedes I sende en mail på info@kokkeriet.dk, da vi gerne vil have mulighed for at drøfte sammensætningen af menuen med jer.