• da 
  • en 
  • zh-hans 
Kokkeriet.dk Kokkeriet.dk
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans
  • Menu
    • Aktuel menu
    • Pescetarmenu
    • Vegetarmenu
    • Veganermenu
    • Enkelte retter
    • Allergier
    • Vinkort
    • Den lette menu
    • Tirsdagstesten
    • Smag på Stjernerne
    • Lille fredag
    • Nytår i huset
  • Gavekort
  • Kokkeskole
    • For firmaer
    • For private
  • Catering
    • Særlige lejligheder
    • Bryllupper
    • Bisættelser
  • Bestil bord
  • Om os
    • Køkkenet
    • Stedet
    • Bagom restauranten
    • Kogebog
    • Bon Appetit
    • CSR
    • Find os
  • Private Dining
    • På Kokkeriet
    • I eget hjem
  • da
  • en
  • zh-hans

Aktuel menu

Sæsonens råvarer tilsat ingredienser fra mere eksotiske himmelstrøg. Du finder vores aktuelle menu herunder.

Læs mere
Aktuel menu Orango 2020-12-11T11:09:42+00:00

Menuen & vinen

Hér på Kokkeriet tager vi udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner. Vi lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med – og iblandt. Vi vil overraske, gerne imponere og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt …

Nogle retter er fundet i glemte, antikke kogebøger, mens andre er af mere nutidig karakter.

I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, som vi har genfortolket, brudt op og sat sammen igen på ny. Læn dig tilbage og nyd rejsen. Velkommen.

Dansk smag i vores køkken 

Snacks

krabbe – agurk – surdej  

muslinger – purløg – lardo  

karl johan – havgus – sherry 

rødbede – hibiscus – løvstikke  

kartoffel – skagen skinke – syltede løg 

Amuse-bouche

rygeost – æble – valnød  

Menu 

kammusling – kastanjer – bøgehatte  

jomfruhummer – gulerod – bisque 

helleflynder – dild – kærnemælk  

knoldselleri – fermenteret hvidløg – kapers 

blomkål – trøffel – æggeblomme 

butternut squash – mandel – kaviar 

pighvar – sauerkraut – hvide løg 

and – varme krydderier – lavendel  

dådyr – kål – marv  

grønne druer – mælk – hyldeblomst  

kokos – tonka – creme fraiche  

kirsebær – roser – kefir  

Den store menu 1.200,-   Den mindre menu 900,-

Retterne i fed undlades i den mindre menu

Tilvalg af 10 g dansk Oscietra-kaviar 350,-

Tilvalg af danske oste 175,-

Der er også mulighed for en lettere menu mandag til torsdag.

Lad dig blive guidet af din vært.

Vinmenu 

2018 Alsace Complantation, Domaine Marcel Deiss, Frankrig 

2016 Chardonnay, Leo Steen, Sonoma County, USA 

2016 Sauvignon Blanc, Philia, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland 

1976 Riesling Auslese, Erdener Treppchen, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland

2019 Ploussard La Cabane, Domaine De La Touraize, Arbois, Frankrig 

2017 Pernand-Vergelesses, Premier cru Les Vergelesses, Domaine Delarche, Bourgogne, Frankrig

2010 Barolo, Aurelio Settimo, Piemonte, Italien

2017 Banyuls, Blanc de Blancs, Domaine Tambour, Frankrig 

Den store vinmenu 1.000,-  

Den mindre vinmenu 800,- 

Miljøvenligt mineralvand inkluderet i vin- eller juicemenuen

Juicemenu

Den store juicemenu 600,-  Den mindre juicemenu 500,-

Book dit bord her

Se vores menu som pdf her

Hvis du betaler med et dansk firmakort eller et firmakort udstedt uden for EU, pålægger vi et tillæg på op til 2% på det beløb, der skal betales, da dette gebyr pålægges os af kreditkortselskaber.
Social media Social media Social media Social media Social media Social media


Kronprinsessegade 64 • 1306 København K • Telefon: +45 3315 2777 • info@kokkeriet.dk