Kokkeriet After Hours

Slut aftenen af hos os fra kl. 22.

Fillip og Eva var engang nogle af vores mest trofaste stamgæster. Rundt regnet en gang om måneden kom de forbi og spiste hos os, men også når de var på vej hjem fra andre restaurantbesøg tog de turen forbi Kokkeriet til en kaffe og en avec for at dele deres oplevelser med os.

Det er denne hyggelige tradition, som vi nu vil prøve at genskabe.
Hvad enten I er på vej hjem fra en anden restaurant, har brug for en særlig afslutning på middagen derhjemme eller er på vej videre ud i byen. Ligegyldigt om det er en grå mandag eller en festlig lørdag. Og du behøver slet ikke at være stamgæst …

Dermed er der ikke langt fra tanke til handling: at sætte sig ved bordet i en Michelin-restaurant til et stemningsfuldt soundtrack designet af Jean Von Baden, opleve et tårnhøjt serviceniveau, rigelig og vellavet kaffe, hjemmelavede petit fours og gode ting i glasset.

Så når vi har sagt farvel til de første af vores spisende gæster, giver vi plads til dig.

Vi ønsker, at disse After Hours skal være så uformelle og impulsive som muligt, og vi opfordrer derfor til, at du blot giver os et kald, når lysten melder sig. Vi tager altid telefonen. Og lukker først kl. 01. Mandag til lørdag.

Ad libitum kaffe (i mange varianter) samt petit fours: 75,-

Avec: fra 115,-

Champagne pr. glas: fra 150,-