Sådan foregår det

Typisk starter en kokkeskole kl. 16.00, men man kan med fordel også starte kl. 11.00 – eller et helt andet tidspunkt, der passer jer.

Ved ankomst bydes på et glas champagne og deltagerne introduceres til konceptet.

Cirka kl. 16.15 går vi i gang med første del, vinsmagningen, hvor der smages på store vine og fokuseres på smagningsteknik og basal vinlære.

Cirka 17.15 viser vi vej ind til køkkenet, hvor deltagerne deles i hold. Disse kan I med fordel have klar på forhånd, i forhold til hvilke deltagere der har bedst af at komme på hold sammen. I køkkenet er I med til at lave 4 retter helt fra bunden: 2 forretter, 1 hovedret, 1 dessert samt det søde til kaffen.

Cirka 19.30 går I til bords og selve middagen starter. Her tager vi over og serverer de 4 retter, vinmenuen, der er tilpasset jeres retter, og single estate kaffe efter desserten.

Kl. 22.30 er vi færdige med den officielle del, men I er selvfølgelig velkomne til at blive og nyde aftenen.