Bagom restauranten

Sammy Shafi

Sammy Shafi har længe vidst, at hans hjerte brænder for branchen. Allerede som 13-årig fik han smag for restaurationslivet og begrebet service, da han startede som tjener i en fiskerestaurant, mens han gik i skole.
Senere gik Sammy Shafi til hånde i sin fars restaurant Harlekin på Bakken, men da deres veje skiltes, valgte Sammy at tage en uddannelse i Compass Group – et food service firma, der især opererer i lufthavne. Hér fik han en solid engelsk management trainee-uddannelse – og en appetit på selv at blive restauratør.
Den drøm blev opfyldt i 2001, hvor han – sammen med sin bror Mikkel Shafi – opkøbte Kokkeriet, der dengang var bedre kendt som Boserups Kærlighed.
Siden da har Sammy Shafi fungeret som daglig leder af restauranten og har langsomt, men sikkert, formet den vej og køkkenstil, som Kokkeriet har nu.

Kåret til Årets Sommelier 2012 i den Danske Spiseguide og altid på jagt efter den ypperste service, er Sammy drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. ”The sky is not the limit” – men det er dog dér, stjernerne sidder …

Morten Krogholm

Morten Krogholm startede som køkkenchef på Kokkeriet 1. april 2017. Med fokus på både innovation og enkelhed blendet sammen med kompleksitet og en stor kærlighed til de klassiske danske retter.
Morten kommer med erfaring fra noma, Herman i Nimb og Søllerød Kro, for blot at nævne et par eksempler.

Hans passion for mad startede allerede, da han som helt ung kom med i sin bedstemors køkken. Som 16-årig startede han i lære på en lille dansk kro, og derefter tog det fart, da han snart efter kom til København for at arbejde på nogle af landets bedre restauranter. Dér startede hans appetit på mad i den højeste liga.